Vi tilbyder gulvafhøvling og gulvafslibning

Vi tilbyder gulvafhøvling og gulvafslibning i eller omkring Amager og Valby, så trænger dit gulv til en afhøvlingen, så kan vi sammen finde den bedste løsning. Uanset hvordan du kunne tænke dig, at dit gulv skal se ud, kan du spørge os til råds. Gamle ridser og pletter er for eksempel nærmest ikke til at se efter en gulvafslibning og ludbehandling.

Er du i tvivl om hvilken gulvbehandling du skal have?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit gulv skal have en mellemslibning, fuld slibning eller en gulvafhøvling, så kontakt os. Kort sagt Ludbehandlede gulve er noget af det smukkeste der findes. Til alt ludbehandlet nåle- og løvtræ på gulve, bordplader, døre, møbler m.m., hvor man vil tilføre træet en dyb gylden glød, mens den naturlige struktur bevares og fremhæves.

Skal jeg vaske mine gulve i brun sæbe eller sæbespåner?

Med mange års erfaring, er vi også vant til at kontrollere maskinerne nænsomt og detaljeret, så vi opnår det bedste resultat. Man skal dog aldrig bruge brun sæbe, da det er skadeligt for trægulvet. Der stilles altid nogle krav ved gulvarbejde, herunder:

  • Er gulvoverfladen jævn og med ønsket glans?
  • Er fuger mellem brædder/stave ensartede?
  • Er tilskæringer og samlinger lukkede og er tilpasninger til omkringliggende bygningsdele og inventar tætsluttende?
  • Er gulvet fri for generende knirkelyde ved færdsel på gulvet?
  • Fremstår gulvet uden mangler, f.eks. uden rifter, mærker, kantskader, løse stave, skjolder, misfarvninger eller skader på overfladebehandling?
  • Er eventuel tværkrumning i brædder/stave (vaskebræt) under det acceptable niveau?

Tilbyder i gulvafslibning til private?

Kundekredsen er baseret på institutioner, boligforeninger, virksomheder og private som hidtil er skabt gennem “mund til mund” metoden. Priser på gulvafslibning Som sagt kan det godt betale sig at slibe de gamle gulve, vi har mange års erfaring og ved præcis hvad vi laver, og på den måde opnår vi de flotteste resultater.

Gulvbehandling og overfladebehandling af trægulve

Med de mange overfladebehandlinger, der i dag findes på markedet, kan resultatet blive et gulv, der virker helt som nyt. Samtidig bliver det vanskeligere at gøre rent. Ej heller er der store områder på dit trægulv, hvor lakken er slidt af eller på anden vis skadet.

Rengøringsvenlig og smudsafvisende trægulv

Herefter får du et stærkt og smudsafvisende gulv, der med den rette behandling kan holde i mange år frem. Dog kræver olieret gulv mere vedligeholdelse end nogle af de andre behandlingsformer. Kontakt os for mere information vedr gulvafslibning og gulvafhøvling, gulvpleje – din gulvekspert.

Polering af trægulve med olie eller voks

Ved denne metode anvendes en poleringsmaskine, der har til formål at forberede gulvet til efterbehandling. Gulvspecialister er her for at servicere dig og dine gulve, men de har færre muligheder for at komme med en god pris på gulvafslibning af dine gulve, hvis de ikke er bekendt med dit præcise behov.

Oliebehandling og oliering af smukke eksotiske trægulve

Oliebehandling giver dit gulv en dyb gylden glød, men ikke så stærk en overflade som lak. En behandling med lud betragtes som et forarbejde af efterbehandlinger med voks, olie, sæbe eller lakering. Gulvafhøvlingen kan være nødvendig hvis gulvbrædderne ligger ujævnt eller det er gamle plankegulve med fernis eller med spartelmasse.

Hvilken høvlemetode benytter i?

Den fulde www.egedahl.dk sættes i værk, hvis der er væsentlige ridser i gulvet eller hvis eksempelvis lakken er slidt af i større eller mindre omfang. Derfor kan høvlemetoden også anvendes, hvis man har et trægulv med niveauforskelle.

Få et smukt nyrenoveret og nyafslebet trægulv?

Til gengæld får man et trægulv, der fremstår meget lyst og friskt, ligesom lud hæmmer træets naturlige gulnen. Man skal være meget opmærksom på træets hårdhed og overflade behandling ved sit valg. Vi sætter en ære i at gå ned i mindste detalje, og går ikke fra en gulvopgave før du er 100% tilfreds med resultatet.