Gulvinspiration

Gulvinspiration er vigtig såfremt man ikke har viden om gulvbehandling samt hvilke muligheder der er. Hvodan en gulvoverflade kan komme til at se ud? med mere. Trægulve i et badeværelse er ikke ualmindeligt, og flere og flere vælger en træløsning. At lade sig glide ned i et stort badekar fyldt med varmt vand, og nede det flotte trægulv. Træ dette naturens materiale, æstetisk og smukt. Lad bare drømmen løbe, for det kan sagtens blive mere end det. Træ er et fantastisk materiale der giver varme modsat andre overfladebehandlinger som er kolde. Går du med bare tæer eller i strømpefødder, så får du følelsen af at går på træ, et naturens materiale. Træ i et badeværelse er en god løsning med den rette behandling. Drømme er en dejlig ting. Det samme er virkeligheden, nr du lader dig glide ned i det varme vand efter en lang dag, lægger hoved tilbage og nyder livet med et flot trægulv i dit badeværelse.

Gulvinspiration til gulvbehandling i børneværelset

Et nyafslebet trægulv kan skabe en helt ny atmosfære i et rum, og med nogle gode idéer til indretning og lidt maling på vægge, er det en god idé at komme igang. At afslibe og efterbehandle trægulvet i børneværelset frisker rummet op og skaber en hyggelig atmosfære, ikke kun for børnene, men også for de voksne. Et lyst og lakeret trægulv, der er smudsafvisende og let at rengøre og vedligeholde tilrådes i børneværelser med mindre børn. Men behovene og interesserne hos børnene skifter hurtigt som børnene bliver ældre. Vi viser nogle nogle glade udtryk fra et børneværelse med trægulv.

Gulvinspiration til gulvbehandling i entréen

gulvinspiration må der til. Lad det komme an på en prøve kig forbi et  gulvgalleri eller tæppeforretningNår der kommer gæster er det første indtryk oftest entréen, som er et mindre rum. Derfor er et lyst trægulv en god idé og gerne i lyse og venlige farver for at skabe rum. I mange hjem bruges entréen som en gennemgang, og derfor skal trægulvenes brug tages i betragtning ved valg af gulvbehandling. Vi prøver at give idéer til, hvordan entréen kan inddrages som et rum med en funktion, ud over at være et sted hvor man kun træder ud og ind. Gulvet er en vigtig flade i enhver entré og med friske farver på vægge og farverige billeder skaber liv. Vi viser nogle billeder der kan give inspiration til efterbehandling af trægulve i en entré.

Gulvinspiration til gulvbehandling i stuen

Det handler om velbefindende og personlig stil. Et nyafslebet trægulv giver grobund for nye muligheder for indretning af en velfungerende stue med hygge, charme og velvære. Et trægulv skal efterbehandles så der tages højde for rummets brug. Ganglinier som er usynlige, er der hvor gulvets brug er størst og dermed mest slid. Derfor bør gulvbehandlingen tilrettelægges på en sådan måde at den tilgodeser gulvets brug og slid. Når valget falder på en stue med vægge og gulv i lyse farver, så kan farverne bruges til møbler, interiør, store puder og andre detaljer. Retro inspireret indretning er moderne, og kan virkelig bring minder frem fra de glade 60’ere og 70’ere.

Gulvinspiration til gulvbehandling på terrassen

En træterasse skal løbende vedligeholdes, ellers bliver den hurtigt meget grim. Sydvendte terasser der er udsat for meget sol, skal vedligeholdes en gang om året, bedst om foråret. Men hvilke muligheder er der? Et er at få en god idé, der vil pynte på terassegulvet. Noget andet er at få en behandling der er vejr bestandig og harmonerer med omgivelserne, boligens arkitektur og terassen iøvrigt. Terassegulvet skal være smukt at se på, – og vedblive at være det, også i fremtiden. Så kunsten at sætte det funktionelle sammen med det visuelle er en udfordring i sig selv, så derfor er det altid en god idé at tage en gulvfagmand med på råd.